A word cloud of domain TLDs.

Tilaus - Verkkotunnukset

Verkkotunnukset ›› Wordpress ›› Sähköpostipalvelut ›› Yhteystiedot ›› Yhteenveto

Aloita lisäämällä tilaukseesi haluamasi verkkotunnukset. Voit valita yhden tai useamman verkkotunnuksen.

Tämän lomakkeen kautta on rekisteröitävissä ja siirrettävissä vain yleisimmät verkkotunnuspäätteet .fi, .com, .net, .org, .info ja .eu. Tiedustele muita päätteitä asiakaspalvelumme kautta.

Rekisteröitävien ja siirtyvien verkkotunnusten hinta on 2,00 €/kk per verkkotunnus. Jos hoidat verkkotunnuksen rekisteröinnin muun palveluntarjoajan kautta, ei sen käytöstä palveluidemme kanssa tule kuluja.

Lisää verkkotunnus
Kirjoita verkkotunnus ilman www. -osaa ja valitse pääte pudotusvalikosta.

Verkkotunnustyypit

  • Heksia rekisteröi (suositeltu)
    Valitse tämä uusille verkkotunnuksille. Heksia rekisteröi verkkotunnuksen tilauksen käsittelyn yhteydessä.
  • Siirtyvä verkkotunnus
    Valitse tämä vaihtoehto siinä tapauksessa, että sinulla on jo ennestään olemassa verkkotunnus jonka haluat nyt siirtää Heksian ylläpitoon.
  • Asiakas hoitaa itse
    Valitse tämä vaihtoehto, jos sinulla on jo verkkotunnus jollain toisella palveluntarjoajalla ja haluat jättää domainin ylläpidon ennalleen.

Useat verkkotunnukset

Jos verkkotunnuksen perusosa on esimerkiksi yrityksesi nimi tai muu brändi, on usein mielekästä rekisteröidä samalla myös muut yleisimmät verkkotunnuspäätteet kuin sivustosi ensisijainen pääte.

Esimerkiksi jos ensisijaiseksi osoitteeksesi tulee yritys.fi, voi olla järkevää rekisteröidä myös vastaavat osoitteet yritys.com ja yritys.net. Näin osoitteet ovat sinulle varattuja, eikä mikään muu taho voi enää rekisteröidä osoitteita kiusanteko- tai muussa hyötymismielessä.

Verkkopalvelut ja sähköpostit kannattaa kuitenkin yleensä keskittää selkeys- ja hakukoneoptimointisysistä yhden tietyn verkkotunnuspäätteen alle.

Jatka ››