Tilin lisääminen sähköpostiohjelmaan

Parhaimman käyttökokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään erillistä sähköpostiohjelmaa joko älypuhelimen tai työpöytäkoneen kautta.

Jos verkkotunnuksesi on jo siirretty ylläpitoomme, tunnistaa sähköpostiohjelma oikeat asetukset yleensä automaattisesti. Jos näin ei kuitenkaan käy, alla näet oikeat asetukset jotka sähköpostiohjelmaan tulisi syöttää.

Jos et tiedä tulisiko sinun käyttää IMAP- vai POP3-yhteyttä, valitse IMAP-yhteys. Tällöin laatikkosi sähköpostit on aina luettavissa millä tahansa laitteella ja päätöstä on helpompi muuttaa myöhemmin. Lue myös artikkelimme tilityypin valinnasta: IMAP vai POP tili?

Saapuvan postin asetukset (IMAP)

Palvelin mail.heksia.fi
Portti 143
Salaus STARTTLS
Käyttäjätunnus Oma sähköpostiosoitteesi
Salasana Normaali salasana

Saapuvan postin asetukset (POP3)

Palvelin mail.heksia.fi
Portti 110
Salaus STARTTLS
Käyttäjätunnus Oma sähköpostiosoitteesi
Salasana Normaali salasana

Lähtevän postin asetukset (SMTP)

Palvelin smtp.heksia.fi
Portti 587
Salaus STARTTLS
Käyttäjätunnus Oma sähköpostiosoitteesi
Salasana Normaali salasana